Grown by Bouman with love

Op het bedrijf van Bouman, gelegen op de grens van Bleiswijk en Berkel & Rodenrijs, worden op een oppervlakte van 33.000m2 exclusief de rassen: Cognac, Safari, Spice, Marea, Olivius & Lumina geteeld. Naast deze exclusief geteelde rassen, wordt er Adina, Anouk, Grand Slam, Tropical en Midori geteeld.

Bouman Anthuriums teelt al sinds 1971 anthuriums. Het mooie product wordt met liefde en passie geteeld. Deze passie vertaalt zich bij Bouman Anthuriums ook in kwaliteit en klantbenadering. Om op de hedendaagse marktbeweging naar daghandel in te spelen, zijn wij de samenwerking met het anthuriumcollectief Anthogether aangegaan. Zo is het hele assortiment jaarrond 24/7 beschikbaar en ontzorgen wij onze klanten.

SCHOLIEREN GEZOCHT!
Zit jij net als Thijs nog op school en kun je op zaterdagen en in de schoolvakanties werken vul dan ons sollicitatieformulier in.Het werk is voor jongens en meisjes en bestaat in de bedrijfshal uit sorteren en inpakken van snij-anthuriums. In de kas worden de bloemen geoogst en vindt er gewasonderhoud plaats. De werktijden zijn in de zomer van 07.00-15.00u en in de winter van 07.30-15.30u.
Heb je evt. vragen bel dan met: Jens Kool 06-50846964.
Ben je gelijk enthousiast dan kun je dit Sollicitatieformulier klikken om het in te vullen.

Wil je het artikel lezen over Thijs ga dan naar https://www.ad.nl/rotterdam/vakantiewerker-heeft-nu-meer-keus-dan-ooit~a3423532/

Contact

Groendalseweg 100
2651 WZ Berkel en Rodenrijs
The Netherlands

Het Bedrijf.
info@bouman-anthuriums.nl
Tel: +31 (0)10 511 4393

DE WINKEL.
dewinkel@bouman-anthuriums.nl
Tel: +31 (0)6 15161761

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag: 09.30u tot 16.00u

Rondleiding

Wilt u met een eigen groep (bijv. collega’s, familieleden, vrienden of anders) komen dan bieden wij de mogelijkheid aan om een rondleiding te volgen door ons bedrijf. De ontvangst is met koffie/thee in De Winkel. U krijgt in 1 uur uitleg in de kas over de teelt van de anthurium. Daarna nemen wij u mee de bedrijfsruimte in en ziet u hoe de anthuriums export klaargemaakt worden. De kosten zijn € 5 p/p. Voor evt. informatie kunt u ons bellen 010 511 4393 of 06 15161761 (Nel)

SCHOOLVERLATERS gezocht!
Bij Bouman Anthuriums worden snij-anthuriums geteeld in 7 verschillende kleuren. Om deze mooie bloemen te kunnen verwerken zijn wij op zoek naar enthousiaste flexibele medewerkers (m/v).
Het werk bestaat in de bedrijfshal uit sorteren en inpakken van snij-anthuriums. In de kas worden de bloemen geoogst en vindt er gewasonderhoud plaats. De werktijden zijn van 07.00-15.00u.
Heb je evt. vragen bel dan met: Jens Kool 06-50846964.
Ben je gelijk enthousiast dan kun je dit Sollicitatieformulier klikken om het in te vullen.

EASYunPACK de nieuwe verpakking voor anthuriums!

Sneller uitpakken met minder kans op het beschadigingen van de bloemen.

Dozen leverbaar met 6, 7, 9 en 11 bloemen.

 

Meer informatie: www.easyunpack.nl

DE WINKEL. is een inspirerend winkelatelier als verlengstuk van het bedrijf Bouman Anthuriums. In DE WINKEL. kunt u terecht voor stijladvies, woningdecoratie en de aankleding van uw kantoor.

 

DE WINKEL. is dé plek waar wij u graag inspireren door creatief en onderscheidend gebruik van anthuriums. Ook heeft DE WINKEL. dagelijks verse boeketten, fleurige relatiegeschenken en vindt u er de nieuwste trends en anthuriumrassen. Zelf aan de slag? Kom dan naar één van de creatieve bloemschikworkshops in DE WINKEL.

Grown by Bouman with love

Bouman Anthuriums is één van de grootste producenten van anthuriums met een productie van ruim 3,3 miljoen bloemen per jaar.

 

Op het bedrijf op de grens van Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs worden zes rassen anthuriums geteeld: Midori, Cognac, Safari, Spice, Marea en Tropical. De jarenlange ervaring met de bloem vertalen zich bij Bouman Anthuriums in échte passie voor de anthurium!